Handelsbetingelser

Home / Bestilling entreprenør arbejde / Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Priser

Alle priser er excl. moms 25% og forsendelses omkostninger.

 

Generelle betingelser

Ret til prisændringer forbeholdes.

Ved afgivelsen af tilbud er Aarestrup Planteskole frit stillet, indtil accept fra køber er modtaget.

Kundens ordre er bindende, når ordrebekræftelsen er afgivet. Ordren aftales med forbehold for at varen findes, hos Aarestrup Planteskole / leverandøren, i den ønskede kvalitet og mængde på leveringstidspunktet.

Planterne leveres efter vores skøn på den bedst egnede måde, hvis ikke andet er aftalt.

Af hensyn til planterne sendes der kun planter i tidsrummet mandag til torsdag til levering tirsdag til fredag for at undgå, at planterne skal stå på fragtcentralen i weekenden.

 

Levering af planter

Levering sker normalt indenfor 3-5 hverdage efter afgivet ordre.

Levering sker med Danske Fragtmænd. Bemærk at paller flyttes rundt med en manuel palle løfter (ikke kran). Der skal derfor være kørefast underlag såsom asfalt, fliser eller andet fast og jævnt underlag, hvis varerne skal flyttes rundt - ikke græs, grus, ujævne brosten eller lign.

Fragtmanden vil som regel efterkomme ønsker til aflæsningen - disse kan anføres i kommentarfeltet undervejs i bestillingen. Evt. anvisninger skal dog være enkle og let forståelige - skriv også gerne et telefonnummer hvor fragtmanden kan træffe dig i tilfælde af tvivlsspørgsmål. Lav altid en tydelig markering af hvor pallen skal stå, hvis der ikke er nogen hjemme på modtagelsestidspunktet.

Tilgangsvejen til leveringsstedet skal være kørefast med 4 meters frihøjde og uden hængende træer, således at fragt bilen kan komme frem. Såfremt det ikke er muligt for fragtmanden at foretage en forsvarlig aflæsning på adressen, tages det med retur til centralen, og kan efterfølgende leveres efter nærmere aftale. Ekstra leverings omkostninger må påregnes, såfremt der skal foretages ekstra kørsel ud fra fragtmandens standard prisliste.

Kan du ved bestillingen forudse problemer med hensyn til aflæsningen eller kørselsforholdene, bedes du venligst kontakte os for nærmere aftale, inden varen pakkes og sendes.

 

Fortrydelse og reklamationer

Private kunder - Fortrydelse og reklamation

Som udgangspunkt har du 14 dages fortrydelsesret på køb via Internettet, fra den dag du modtager varerne. Dette er dog ikke gældende ved køb af barrodsplanter, da det er forgængelige varer, som skal returneres straks efter modtagelsen, hvis købet fortrydes.

Du kan fortryde købet, ved at nægte modtagelse af ordren, ved at overdrage varen til Danske Fragtmænd, eller ved at returnere ordren til følgende adresse:

Aarestrup Planteskole, Aarestrupvej 162, 7470 Karup

Som kunde hos Aarestrup Planteskole har du som udgangspunkt 8 dages reklamationsret.

Ved reklamationer, kan varen tilbagesendes efter aftale, på vores regning. Det anbefales at, man indgiver sin reklamation på e-mail: mail@skovplanter.dk

En eventuel erstatningsudbetaling er maksimeret til varens fakturapris, inklusiv fragt.

Garanti for vækst overtages ikke, da vejrforhold og dyrkningsmetoder kan have afgørende betydning. Garanti for sortsægthed ydes indtil fakturapris.

 

Erhvervskunder - Reklamationer

Reklamationer skal ske straks og senest 3 dage efter varens modtagelse. Ved ikke synlige fejl og mangler skal der reklameres straks efter at manglen er konstateret og senest en måned efter udspring.

Ved reklamationer, kan varen tilbagesendes efter aftale med Aarestrup Planteskole, på vores regning.

Det anbefales at, man indgiver sin reklamation på e-mail: mail@skovplanter.dk.

En eventuel erstatningsudbetaling er maksimeret til varens fakturapris, inklusiv fragt.

Garanti for vækst overtages ikke, da vejrforhold og dyrkningsmetoder kan have afgørende betydning. Garanti for sortsægthed ydes indtil fakturapris.

 

Ordrebekræftelse

Straks efter du har købt en vare online, modtager du en ordrebekræftelse via e-mail. Den indeholder blandt andet et ordrenummer, navn og adresse på betaleren, betalingsmetode, leveringsadresse samt en oversigt over de bestilte varer.

 

Forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt. Eventuelle tilbud gælder så længe lager haves.


 

Persondata

Indsamling af oplysninger

 

Når du handler hos os bruger vi ikke din mail-adresse til hverken nyhedsbreve eller udsendelse af specialtilbud og vi sælger heller ikke dine personlige adresse-oplysninger til nogen. Som en service til dig som kunde, gemmes dit varevalg i en såkaldt "Cookie", så du kan forlade siden uden at de går tabt. Næste gang du besøger vores hjemmeside vil dine vare stadig ligge i indkøbsvognen. Disse oplysninger gemmes i 8 dage. I øvrigt er de eneste oplysninger du skal indtaste, når du handler med os, navn, telefon, adresse, postnummer og by, så vi kan sende de købte varer til dig, og din mail-adresse så vi kan sende ordrebekræftelsen til dig. Når du har indtastet din adresse og e-mail opbevarer vi disse data sammen med dit varekøb. Dette sikrer at vi kan yde dig den bedste service, hvis du på et tidspunkt har brug for hjælp til dit produkt. Dine data er ikke tilgængelige fra Internettet og vil på intet tidspunkt blive videregivet til 3.mand. Derfor kan du trygt handle hos os - for her handler du med mennesker, selvom det er igennem maskiner. De elektroniske spor du efterlader, når du bevæger dig rundt i vores butik bliver lagret. På baggrund af disse oplysninger kan vi i tilfælde af misbrug - med hjælp fra politi og internetudbyderne - finde frem til "synderen". Du efterlader oplysninger om dit IP-nummer, sider du har kigget på, og hvornår du har kigget.

 

Sikkerhed for kortoplysninger

Den anvendte PSIP Gateway Server er certificeret af PBS. Systemet benytter en 40 bit krypteringsnøgle fra VeriSign™, der sikrer forbindelsen fra webhotellet til PSIP Gatewayen ved ScanNet og derfra videre til PBS. Dette sikrer at kortindehaverens data beskyttes maksimalt.

 

Fortrolige oplysninger

Dine oplysninger - navn, adresse og e-mail - bruger vi kun til at sende din vare og informere dig, hvis uforudsete problemer med leveringen skulle opstå. Desuden vil du efter en bestilling modtage en ordrebekræftelse via e-mail.


 

Firma info

Aarestrup Planteskole
Aarestrupvej 162
7470 - Karup

Telefon: 8666 1790
Telefax: 8666 1633

email: mail@skovplanter.dk

 

Ejer: Kurt Christensen

Etableringsår: 1974

Virksomhedsform: Personligt ejet

CVR-nr: 53035914