Skovrejsning

Home / Skov- og naturprojekter / Skovrejsning
Plantning af ny skov

Plantning af ny skov

Nyplantet skov

Nyplantet skov

Ung nåleskov

Ung nåleskov

Løvskov

Løvskov

Skovrejsning

Fakta om den nye attraktive tilskudsordning

  • Tilskud op til 32.000 kr./ha. + tilskud til vildthegn
  • Nu ned til 2 ha. skovrejsning
  • Gælder for private landbrugsarealer i omdrift

 

  • Ansøgningsfrist  1. september 2017

 

På Aarestrup Planteskole har vi mere end 30 års erfaring med produktion af planter og skovrejsning. Vi tilbyder assistance fra idé til projektering, tilskudsansøgning og udførelse.

Nøglefærdige projekter eller hjælp til 'gør det selv' projekter. Projekterne udføres med egne maskiner og særdeles rutinerede medarbejdere.                                                                                                         Hvert år producerer vi mere end 6 mio. kvalitetsplanter til skovrejsning og landskabsplantninger.

 

Samarbejder du med os om din skovrejsning, er du sikker på:
  • kompetent og professionel rådgivning og tilskudsansøgning
  • en gennemtænkt kvalitetsskov der gror fra første dag
  • et rigtigt godt projekt til en skarp pris

 

Ønsker du yderligere information om den nye tilskudsordning kan du læse mere på Mijløministeriets hjemmeside her

Du er også velkommen til at ringe til os for mere information eller uforpligtende besøg eller beregning af dit projekt.

Hvilken skovtype er din kommende skov? 
Når der skal plantes skov på agerjord giver det mange muligheder for at lave en skov, som passer til dine ønsker og behov. 

 

Vi har i mange år etableret skov samt andre naturprojekter og stiprojekter i samarbejde med vores kunder, hvilket har givet os en masse erfaring inden for etablering af naturarealer, som passer til dine ønsker.

 

Fritidsmarkedet har lavet en artikel om hvad Helle og Henrik Lauridsen synes om deres nye skov, se den her.

 

Et par eksempler på skovtyper: 

En afvekslende skov, hvor beplantningen varierer fra område til område adskilt af stier og lysninger, som kan bruges af vildtet, til jagt, gåture, motion, og ridning eller lavt bevoksede områder med mange bær, som giver føde til fuglene. Der kunne etableres en sø på arealet, hvor der i tilknytning hertil etableres bådebro og bålplads, hvorved der bliver mulighed for oplevelser med hele familien - mulighederne er mange.

 

En produktionsskov, som bliver anlagt med henblik på brænde og træ til træindustrien. Skoven anlægges, så der allerede efter få år er mulighed for den første hugst til brænde, og produktionen af træ i skoven fortsætter mange årtier frem.

 

  

Når skoven skal plantes.

Fra idé til vellykket plantning - når vi sammen har fundet ud af, hvordan skoven skal opbygges under hensyntagen til dine ønsker, plantevalg, udformning og gennemførelse heraf, så leverer vi egne dansk producerede planter til skoven.

 

Kulturforberedelse og plantning foretager vi for mange af vores kunder, men vi deltager ligeledes i projekter, hvor ejeren selv forestår f.eks. pløjning eller plantning.

Ved køb af planterne hos os er der mulighed for gratis udlån af plantemaskine.

 

Ingen kontrakt i forbindelse med ansøgning om tilskud til skovrejsning

Ved udarbejdelse af ansøgningsbilag, kort mv. tager vi et mindre beløb efter aftale, som refunderes, blot vi leverer planterne til projektet.

Hos os er du ikke bundet, men vi udfører selvfølgelig gerne skovrejsningen og leverer planterne efter aftale, når du har modtaget tilsagn om tilskud.

 

 

Anbefalinger til indberetning af skovtilsagn for hurtigere sagsbehandling og udbetaling af tilskud, klik her.