Skovveje og spor

Home / Skoventreprenørarbejde / Skovveje og spor

Skovveje og spor

Aarestrup Planteskole har gennem flere år udført renovering og opgradering af skovveje, spor, stier og vildtagre for private og offentlige skovejere.

  

I mange skove og plantager ser vi, at gamle spor og veje bliver nedkørte og med tiden hullede og ujævne. Kørsel med tunge skovmaskiner og lastvogne er ofte en belastning, som bliver selvforstærkende.

 

Derfor tilbyder vi en samlet maskinløsning, hvor skovveje og spor renoveres med en effektiv maskinindsats. Det medfører, at skovejere efterfølgende bliver i stand til at udføre en let og løbende vedligeholdelse med de redskaber, som man ofte har i et maskinhus.

 

Omkostning til opgradering og renovering af skovveje og spor afhænger blandt andet af udgangspunktet, krav til efterfølgende bæreevne og projektets omfang - antal løbende meter og bredde.

 

 

For yderligere oplysninger kontakt Aarestrup Planteskole på telefon 86 66 17 90 eller send en mail til esper@skovplanter.dk.

¡Crea uniformes de vr46ropa.com personalizados para tu equipo! ¡Personaliza jerseys de juegos, pantalones de camisetas de futbol baratas juego, jerseys de práctica, camisetas de fans Camisetas baloncesto, borlas y más sin mínimos! Compra camisetas de fútbol baratas Camisetas hockey baratas la tienda deportiva más grande del Reino Unido. ¡Grandes ofertas en la Premiership camiseta beisbol, kits europeos e internacionales, todo al precio camisetas rugby más bajo! Encuentra tus camisetas de fútbol. Todos los estilos y colores ropa ciclismo barata disponibles en la tienda oficial en línea.