Netbutik

Home / Netbutik

På Aarestrup Planteskole producerer og sælger vi planter fra hækken og ud i naturen.

Vores plantesortiment er skov- og læplanter, som er velegnet til hæk, natur-og sommerhusgrunde, læhegn, skovrejsning, juletræsproduktion, vildtplantninger og landskabsplantninger.
Vi sælger planterne i bundter med 25 stk. planter pr. bundt. 

Salg af barrodsplanter

Aarestrup Planteskole sælger et stort udvalg af barrodsplanter her på siden under fanebladet Netbutik.
Barrodsplanter er ikke pottede planter.  Det er vigtigt i forhold til barrodsplanter, at tiden fra optagning i marken til plantning hos kunden minimeres. 

Ønsket leveringsdato

I forbindelse med bestilling af planter i Netbutikken, skal der udfyldes en ønsket leveringsdato. Det er for at sikre, at den der skal plante planterne er klar, når planterne modtages. Vi sender kun planter med fragtmand mandag, tirsdag og onsdag netop for at planterne ikke skal havne på en fragtcentral i weekenden.

Levering af planter

Normalt leverer vi i løbet af 3-5 hverdage fra ordremodtagelse med fragtmand eller ved afhentning på planteskolen ved Karup.

Afhentning af planter

Afhentning af planter kan ske alle dage på følgende adresse:
Aarestrup Planteskole - Aarestrupvej 162 - 7470 Karup blot de er bestilt i forvejen.

 

Spørgsmål ved brug af netbutikken - PLANTESALG

Har du spørgsmål til brugen af netbutikken, problemer eller gode ideer, så vil vi sætte stor pris på, hvis du vil sende en mail til mail@skovplanter.dk. Du vil snarest herefter høre fra os, om det er noget, vi kan løse. 

Ris og Ros

Vi sætter stor pris på ris og ros af vores hjemmeside. Har du bemærkninger til www.skovplanter.dk må du meget gerne sende en mail til mail@skovplanter.dk.

¡Crea uniformes de vr46ropa.com personalizados para tu equipo! ¡Personaliza jerseys de juegos, pantalones de camisetas de futbol baratas juego, jerseys de práctica, camisetas de fans Camisetas baloncesto, borlas y más sin mínimos! Compra camisetas de fútbol baratas Camisetas hockey baratas la tienda deportiva más grande del Reino Unido. ¡Grandes ofertas en la Premiership camiseta beisbol, kits europeos e internacionales, todo al precio camisetas rugby más bajo! Encuentra tus camisetas de fútbol. Todos los estilos y colores ropa ciclismo barata disponibles en la tienda oficial en línea.