Om os

Home / Om os

Om os

Aarestrup Planteskole er centralt placeret i Jylland tæt ved Karup og blev etableret i 1974 af Kurt Christensen, som forsat er ejer og daglig leder af planteskolen. 

Planteskolen som er en engros planteskole - også med salg til private, producerer planter til skovbrug, læhegn, juletræer osv. I daglig tale siger vi, at "vi leverer og producerer planter fra hækken og ud i naturen" 

Vi producerer ca. 5 mio. planter pr. år fordelt på ca. 80 plantearter. Produktionsarealet er på ca. 80 ha. 

Planterne dyrkes efter barrodsprincippet, hvilket giver meget robuste planter med gode rødder. Levering af planter sker normalt i løbet af 3-5 dage fra bestilling, og planterne optages, sorteres og pakkes efter ordre.

 

Planteskolen har udviklet sig fra kun at være planteskole til også at omfatte en entreprenør- skov- og landskabsafdeling. 

Med en stab af erfarne og dygtige medarbejdere kombineret med et bredt sortiment af maskiner, tilbyder vi en totalløsning inden for kulturanlæg og - pleje. 

Aarestrup Planteskole er i konstant udvikling og gennem tiden har Kurt i samarbejde med medarbejderne udviklet flere forskellige maskiner f.eks. lugevogne med solceller, skovplantemaskine m.m.

 

Læs meget mere om vores produkter og hvad vi kan tilbyde her på vores hjemmeside.

  

Aarestrup Planteskole - Aarestrupvej 162 - 7470 Karup - telefon 86 66 17 90

Mailadresse:  mail@skovplanter.dk 

Fakturaer sendes til:  faktura@skovplanter.dk

Vi har siden 1974 produceret skovplanter og plantet skov i Danmark.

Udviklingen har aldrig stået stille, vi har udviklet lugevogne med solceller, skovplantemaskiner, der udfører plantning i skoven i én arbejdsgang og andre maskiner.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 86 66 17 90  eller mail@skovplanter.dk

 

Kurt Christensen - planteskoleejer