Velkommen

Home / Om os / Velkommen

Velkommen

Aarestrup Planteskole har mange års erfaring i produktion af kvalitetsplanter.

Som højtspecialiseret produktionsplanteskole med mere end 40 års erfaring, kan vi tilbyde et bredt program af kvalitetsplanter i udvalgte herkomster af skovplanter og juletræer, samt planter til læhegn og vildtremiser.

 

Vi producerer ca. 5 mio. planter pr. år fordelt på ca. 80 plantearter. Produktionsarealet er på 80 ha, hvor vi fremavler egne planter under miljøvenlige forhold.

 

Planterne dyrkes efter barrodsprincippet, hvilket giver meget robuste planter med gode rødder, som sælges til konkurrencedygtige priser. Leveringen af planter sker med få dages varsel og planterne optages, sorteres og pakkes efter ordre.

   

 

Aarestrup Planteskole tilbyder professionel assistance ved anlæg og pleje af skov- , læ- og vildtplantningsprojekter.

Med en stab af erfarne og dygtige medarbejdere kombineret med et bredt maskinprogram, kan Aarestrup Planteskole tilbyde en totalløsning inden for kulturanlæg og -pleje på agerjord, i skov og landskab. Mød vores medarbejder under punktet "det er os du møder"

Aarestrup Planteskole udfører blandt andet markplantninger, skovplantning, knusning af kvas og grene, rodfræsning, stubfræsning, hulboring, rillepløjning, dybdepløjning samt alle former for manuelle plantningsopgaver. 

Se filmklip fra forskellige skov- og landskabsopgaver.

 

 

 

Aarestrup Planteskole kontaktes bedst på telefon 86 66 17 90 eller mail@skovplanter.dk.