Handelsbetingelser

Home / Om os / Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Nedenstående handelsbetingelser GÆLDER KUN ved handel i netbutikken.

Priser

Alle priser i netbutikken er excl. forsendelsesomkostninger.

 

De oplyste priser og forsendelsesomkostninger på hjemmesiden er kun gældende ved bestilling i netbutikken.

 

Antal

Planterne sælges i bundter med 25 stk. planter pr. bundt. Derfor sælges kun mængdestørrelser, som er delelig med 25, dvs. 25, 50, 100, 125 osv.

 

Vejledende rabatordning

Ved køb af min. 250 stk. af en vare, omregnes prisen automatisk til 1000 stk. pris.

 

Forsendelsesomkostninger (fragt og emballage) incl. moms

Afhentning af forudbestilte planter er gratis

Køb incl. moms for kr.

0-499 = 218,75 kr. i fragt

500-999 = 300,00 kr. i fragt

1.000 og herover = fragtfri

 

Nærværende fragt og leveringsbetingelser er kun gældende i Danmark.

Planterne sendes så de er fremme hos modtageren onsdag, torsdag eller fredag.

 

Plantesæson

Planterne leveres kun i plantesæsonen som følger (sæsonerne kan dog variere afhængig af vejrforholdene):

 

Forår:

15.03 - 05.06  -  Nåletræer og Løvtræer

 

Efterår:

01.09 - 18.12  -  Nåletræer - bestilling senest 12. december
01.10 - 18.12  -  Løvtræer - bestilling senest 12. december

 

Ovenstående datoer kan ændres på grund af vejret.

Der kan dog bestilles planter næsten hele året til senere levering.
Der tages forbehold for udsolgte plantepartier.

Det er markeret på alle planter om de er klar til salg. Grønt blad er lig med "klar til levering" - Rødt blad er lig med "IKKE klar til levering".

 

Emballage og forsendelse

Vores planter pakkes normalt i vådfaste plantesække med påsyet planteetiket. Forsendelse sker i lukkede fragtbiler over hele landet - planterne skal bestilles minimum 3-5 hverdage inden levering af hensyn til optagning, pakning og levering med fragtmand.

Herkomstkontrol

Planteskolen er tilmeldt Plantedirektoratets herkomstkontrol med skovfrø og -planter.

 

Priser og handelsbetingelser

Nuværende prisliste annullerer alle tidligere.
Alle priser er ab lager, excl. moms, certifikat, forsikring, forsendelsesomkostninger og emballage. Sælgers ret til prisændringer forbeholdes.

Ordre på mere end 250 stk.  af en sort beregnes til 1.000 stk. prisen. Ordre på mindst 50 stk. af en sort beregnes til 100 stk. prisen.

Ved plantekøb tilbyder vi gratis udlån af markplantemaskine ved afhentning på planteskolen.

Betalingsbetingelser efter aftale, efter forfaldsdato +2% i rente pr. påbegyndt måned. Ved bestilling på internettet dog kontant ved dankort.

Plantesalg sker kun efter forudgående bestilling, da vi i vid udstrækning kører en ordrestyret planteoptagning og -pakning, for at minimere planternes tid over jorden.

Alle ordrer optages under forbehold af vellykket kultur, force majeure og udsolgte varer.

 

Betaling

Betaling med Dankort

Du kan betale med Dankort, Visa/Dankort, MasterCard og Visa Electronic. Beløbet vil først blive trukket ved levering af varen.
Gebyr: 0 DKK

Der bliver fremsendt faktura pr. mail med betalingsbetingelser BETALT, som kvittering for at pengene nu er trukket på kontoen.

 

Sikkerhed ved Dankortbetaling

Vi bruger sikkerhedsprotokollen SSL, som krypterer information mellem en Internet browser (kortindehaveren) og en Internet server (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, du afgiver ved betaling med Dankort eller kreditkort, beskyttes under overførelsen fra din computer videre til os. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning. På http://www.betaling.dk kan du se, hvordan en SSL-betaling gennemføres.

 

 

Betaling med Mobilepay

Du kan betale med mobilepay ved afhentning af varerne til 4070 1791.

 

Ordrebekræftelse

Straks efter du har købt en vare online, modtager du en ordrebekræftelse via e-mail. Den indeholder blandt andet et ordrenummer, navn og adresse på betaleren, betalingsmetode, leveringsadresse samt en oversigt over de bestilte varer.

 

Generelle betingelser

Ret til prisændringer forbeholdes.

Ved afgivelsen af tilbud er Aarestrup Planteskole frit stillet, indtil accept fra køber er modtaget.

Kundens ordre er bindende, når ordrebekræftelsen er afgivet. Ordren aftales med forbehold for at varen findes, hos Aarestrup Planteskole / leverandøren, i den ønskede kvalitet og mængde på leveringstidspunktet.

Planterne leveres efter vores skøn på den bedst egnede måde, hvis ikke andet er aftalt.

Af hensyn til planterne sendes der kun planter i tidsrummet mandag til onsdag til levering tirsdag til fredag for at undgå, at planterne skal stå på fragtcentralen i weekenden.

 

Levering

Levering sker normalt indenfor 3-5 hverdage efter afgivet ordre.

Levering sker med Danske Fragtmænd og du behøver ikke være hjemme når planterne kommer. Bemærk at paller flyttes rundt med en manuel palle løfter (ikke kran). Der skal derfor være kørefast underlag såsom asfalt, fliser eller andet fast og jævnt underlag, hvis varerne skal flyttes rundt - ikke græs, grus, ujævne brosten eller lign.

Fragtmanden vil som regel efterkomme ønsker til aflæsningen - disse kan anføres i kommentarfeltet undervejs i bestillingen. Evt. anvisninger skal dog være enkle og let forståelige - skriv også gerne et telefonnummer hvor fragtmanden kan træffe dig i tilfælde af tvivlsspørgsmål. Lav altid en tydelig markering af hvor pallen skal stå, hvis der ikke er nogen hjemme på modtagelsestidspunktet.

Tilgangsvejen til leveringsstedet skal være kørefast med 4 meters frihøjde og uden hængende træer, således at fragt bilen kan komme frem. Såfremt det ikke er muligt for fragtmanden at foretage en forsvarlig aflæsning på adressen, tages det med retur til centralen, og kan efterfølgende leveres efter nærmere aftale. Ekstra leverings omkostninger må påregnes, såfremt der skal foretages ekstra kørsel ud fra fragtmandens standard prisliste.

Kan du ved bestillingen forudse problemer med hensyn til aflæsningen eller kørselsforholdene, bedes du venligst kontakte os for nærmere aftale, inden varen pakkes og sendes.

 

Fortrydelse og reklamationer

Private kunder - Fortrydelse og reklamation

Som udgangspunkt har du 14 dages fortrydelsesret på køb via Internettet, fra den dag du modtager varerne. Dette er dog ikke gældende ved køb af barrodsplanter, da det er forgængelige varer, som skal returneres straks efter modtagelsen, hvis købet fortrydes.

Du kan fortryde købet, ved at nægte modtagelse af ordren, ved at overdrage varen til Danske Fragtmænd, eller ved at returnere ordren til følgende adresse:

Aarestrup Planteskole, Aarestrupvej 162, 7470 Karup

Som kunde hos Aarestrup Planteskole har du som udgangspunkt 8 dages reklamationsret.

Ved reklamationer, kan varen tilbagesendes efter aftale, på vores regning. Det anbefales at, man indgiver sin reklamation på e-mail: mail@skovplanter.dk

En eventuel erstatningsudbetaling er maksimeret til varens fakturapris, inklusiv fragt.

Garanti for vækst overtages ikke, da vejrforhold og dyrkningsmetoder kan have afgørende betydning. Garanti for sortsægthed ydes indtil fakturapris.

Berettigede reklamationer, fremsat senest 8 dage efter at varen er leveret, modtages med tak og følges omgående op.

Måtte en vare konstateres mangelfuld, og er der rettidigt reklameret over dette, er Aarestrup Planteskole berettiget til, efter eget valg, enten at omlevere de mangelfulde varer eller kreditere køber fakturaprisen på de mangelfulde varer. I begge tilfælde er Aarestrup Planteskole  berettiget til at kræve mangelfulde varer returneret mod at afholde omkostningerne hertil. Køber kan ikke, udover Aarestrup Planteskoles omlevering eller kreditering, fremsætte krav om erstatning som følge af mangler ved det leverede.

 

Erhvervskunder - Reklamationer

Reklamationer skal ske straks og senest 3 dage efter varens modtagelse. Ved ikke synlige fejl og mangler skal der reklameres straks efter at manglen er konstateret og senest en måned efter udspring.

Ved reklamationer, kan varen tilbagesendes efter aftale med Aarestrup Planteskole, på vores regning.

Det anbefales at, man indgiver sin reklamation på e-mail: mail@skovplanter.dk.

En eventuel erstatningsudbetaling er maksimeret til varens fakturapris, inklusiv fragt.

Garanti for vækst overtages ikke, da vejrforhold og dyrkningsmetoder kan have afgørende betydning. Garanti for sortsægthed ydes indtil fakturapris.

 

Forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt. Eventuelle tilbud gælder så længe lager haves.


 Persondata

Indsamling af oplysninger

 

Når du handler hos os bruger vi ikke din mail-adresse til hverken nyhedsbreve eller udsendelse af specialtilbud og vi sælger heller ikke dine personlige adresse-oplysninger til nogen. Som en service til dig som kunde, gemmes dit varevalg i en såkaldt "Cookie", så du kan forlade siden uden at de går tabt. Næste gang du besøger vores hjemmeside vil dine vare stadig ligge i indkøbsvognen. Disse oplysninger gemmes i 8 dage. I øvrigt er de eneste oplysninger du skal indtaste, når du handler med os, navn, telefon, adresse, postnummer og by, så vi kan sende de købte varer til dig, og din mail-adresse så vi kan sende ordrebekræftelse og faktura til dig. Når du har indtastet din adresse og e-mail opbevarer vi disse data sammen med dit varekøb. Dette sikrer at vi kan yde dig den bedste service, hvis du på et tidspunkt har brug for hjælp til dit produkt. Dine data er ikke tilgængelige fra Internettet og vil på intet tidspunkt blive videregivet til 3.mand. Derfor kan du trygt handle hos os - for her handler du med mennesker, selvom det er igennem maskiner. De elektroniske spor du efterlader, når du bevæger dig rundt i vores butik bliver lagret. På baggrund af disse oplysninger kan vi i tilfælde af misbrug - med hjælp fra politi og internetudbyderne - finde frem til "synderen". Du efterlader oplysninger om dit IP-nummer, sider du har kigget på, og hvornår du har kigget.

 

Sikkerhed for kortoplysninger

Den anvendte PSIP Gateway Server er certificeret af PBS. Systemet benytter en 40 bit krypteringsnøgle fra VeriSign™, der sikrer forbindelsen fra webhotellet til PSIP Gatewayen ved ScanNet og derfra videre til PBS. Dette sikrer at kortindehaverens data beskyttes maksimalt.

 

Fortrolige oplysninger

Dine oplysninger - navn, adresse og e-mail - bruger vi kun til at sende din vare og informere dig, hvis uforudsete problemer med leveringen skulle opstå. Desuden vil du efter en bestilling modtage pr. mail en ordrebekræftelse og en faktura når varen sendes.

 

Modtagere af personoplysninger

Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til PostNord, GLS eller en transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig.

 

Dine rettigheder

Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

 

Du er til enhver tid berettiget til at anmode os om oplysninger om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registeringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

 

Såfremt du bliver opmærksomt på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.

 

Oplysninger indsamlet i forbindelse med et køb du har gennemført hos os, vil som udgangspunkt blive gemt. Fx er det nødvendigt for os, at regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

 

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon 33 19 32 00 

Sikkerhed for kortoplysninger

Den anvendte PSIP Gateway Server er certificeret af PBS. Systemet benytter en 40 bit krypteringsnøgle fra VeriSign™, der sikrer forbindelsen fra webhotellet til PSIP Gatewayen ved ScanNet og derfra videre til PBS. Dette sikrer at kortindehaverens data beskyttes maksimalt.

 

Fortrolige oplysninger

Dine oplysninger - navn, adresse og e-mail - bruger vi kun til at sende din vare og informere dig, hvis uforudsete problemer med leveringen skulle opstå. Desuden vil du efter en bestilling modtage en ordrebekræftelse via e-mail samt faktura.


 

Firma info

Aarestrup Planteskole
Aarestrupvej 162
7470 - Karup

Telefon: 8666 1790
Telefax: 8666 1633

email: mail@skovplanter.dk

 

Ejer: Kurt Christensen

Etableringsår: 1974

Virksomhedsform: Personligt ejet

CVR-nr: 53035914

 

¡Crea uniformes de vr46ropa.com personalizados para tu equipo! ¡Personaliza jerseys de juegos, pantalones de camisetas de futbol baratas juego, jerseys de práctica, camisetas de fans Camisetas baloncesto, borlas y más sin mínimos! Compra camisetas de fútbol baratas Camisetas hockey baratas la tienda deportiva más grande del Reino Unido. ¡Grandes ofertas en la Premiership camiseta beisbol, kits europeos e internacionales, todo al precio camisetas rugby más bajo! Encuentra tus camisetas de fútbol. Todos los estilos y colores ropa ciclismo barata disponibles en la tienda oficial en línea.